Vilken varm dag!!

Heej sveejs
Då sitter man här igen då efter en hel dag i arvika =)
Dagen börja ganska lungt m att Mimmi vaknade ca halv tio ( vi har fått en riktig sjusovare=)  Då var det dax för käk sen skulle va bada å pröva vår nya "badstol" å den e sååå bra!! Till alla er mammor där ute som inte har en "badstol" köp köp köp... suveräään,, 199:- på babyproffsen... Å Mimmi har ju givetvis en Rosa! ;) Mimmi tycker det är kul å bada så detta drev vi med en stund =)

Sen va det dax att fara, vi skulle köra in Farbror Jonas(Även Mimmis gudfar) och hans kompis Robin till arvika.. Dom hade vart på galej i challa så då skulle vi skjutsa.. När vi släppt av dessa väldigt trötta pojkar for vi vidare till Mimmis favvo kompis Loke å där var det full rulle ända tills kl elva på kvällen då vi tog vårt pick och pack å körde hem till Challa..
Det e lite kul så när man ska hälsa på nån.. har dom inte barn själva kan dom ju nästan tro att man ska flytta in =)
Det ahr vart en helt fantastisk dag å de tackar vi för!! Kärlek till er!! Lilla Loket han  så sööt ett riktigt litet busfrö ligger på mage å sprattlar gör han hela tiden.. å en ny babystol hade han fått sig i alla glada färger m kuliga saker att suga på.. Å hopp gungan heh de va kul å se..
Det är så stor skillnad på att umgås med andra som har barn än med sånna som inte har barn för har man inte barn(gäller då inte alla) då tycker man e allt e så gulligt å sött å man vill hålla å allt i ca 10 min.. sen kommer det spyor, bajs å massa skrik.. Då blir det genast inte lika rockigt, vi mammor kallar det kärlek =)
För övrigt har det varit en varm dag... ja tror det är ca 50 grader i Jennies å Morgans lägenhet..puuhh..VARMT!! Tusen tacl för all mat  de va mumsigt de)=) Vi skulle gå ut å gå två ggr idag å båda ggr blev de regn första gången gick vi ändå men andra gången blev de ju världens skur.. tror vi hadde spolats ända hem t challa om vi gått ut då!!

En annan sak.. Jag hatar att köra i mörker... ja åkte i 70km hela vägen hem från arvika ikväll.. ja ser ju värre än en vinögd säl, så ja tror ju hela tiden att det står älgar å rävar i diket å bara vill hoppa fram, fast det bara e grenar å buskar som rör sig... men man ska aldrig säga aldrig så därför tar jag det lilla lugna.. ja blev ju inte bara omkörd en gång då...utan tre......... Tom brukar säga att jag borde få parkeringsböter så sakta som ja kör.. han e att rolig han, det värsta e att han menar allvar heh.. men skiit i de säger jag.. bättre att komma hem sent än att ligga i ett dike! Så resonerar jag, å ja blir väl garanterat omkörd nästa gång ja e ute å kör med.. Lite töligt kan de kännas när man blir omkörd av lastbilar, i hate lastbilar(seberg du behöver inte ta åt dejh=) men dom e överallt på challa vägen å ja... nog om detta. ja tror ja ska göra mimmi sällskap och sova så godnatt gott folk


Här badas de för fukkt m handuken på huvudet oxå!! Här e den smarta "badstolen"!!


Här e vi påklädda i nya dressen från igår redo att åka.


Här har vi Loket i sin nya gåstol=)


Mamma jennie å linslusen


Lilla Gumman ligger å myser på en onsdag =)


Här ligger dom å filofiserar om livet


Vi kör närbild


Å här med..


Med dessa bilder säger vi godnatt!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe, va kul du skriver =)

Söta de är då,besserna. Redan planerat bröllop förstås? ;)

2008-08-19 @ 23:17:21
URL: http://krissil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0