Va som skera??

STORM....De e vad som sker.. herrejäklars va de blåser.. Man kan ju nästan börja oroa sig för att bli utan tak!!!
de smäller å man kan nästan se hur dom "tunna" träden nästan bryts av.. syyykt!!
Jag som troddde de skulle bli en härlig dag ute i solen.. tjio fick ja när ja stack ut näsan å nästan blev av m den.. Så vi har alltså fördrivit dagen innomhus,... Så ja gör ett nytt försök och hoppas vinden åker förbi så vi kan gå ut i morgon!! De dammas ju så otroligt så man får ju ett kilo grus i ögat.. inte så niiice för den som redan e nästintill halvblind!
Nej , ja får sluta klaga.. De va ju åtminstone nice i måndags...
Mimmi var lika trött idag.. somna kl sex.. får se om hon sover lika länge som igår..
idag har vi bokat kyrkan för dop oxå.. 4/7 blire av.. så nu måste ja bara få iväg inbjudningarna.. å de betyder att vi måste skaffa oss en skrivare fort som attans heh... vore ju på sin plats om jag skickat alla innan helgen.. men hoppas inte på för mkt!!!!!!!! =)

Har fortfarande inte börjat göra om i kidsens rum.. ändrar mig hela tiden.. grönt/rosa eller lila/gult.. Färg eller tapet.. HJÄLP!!!   I´m going crazy!! Nån som har nån bra idè`???

Nej nu ska ja se på tv..........hade

i love my life...

Hur kan man inte, m två underbara sessor å en fantastisk göbbe=)
Hur skulle saker å ting kunna bli bättre, d kan de inte.. inte för mig iaf...jag har allt jag vill ha å e såå lycklig!!!
En annan sak som gör mig glad e ju solen.. å ja har precis tittat på smhi å de vankas Sunshine i mårn igen.. HÄRLIGT!!
De betyder att Mimmi kommer spriga omkring hela dagen =)
Ja vad mer... inget just nu.. måste  sova!! =) Natt

Kalas!

Idag har vi haft kalas för pappa som blev hela 55 bast... GRATTIS =)
En härlig dag m the family.
Mer än så blire inte idag, soffan väntar..De tar på en att vara värd! =)

hur e de möjligt

Hur kan tre veckor gå så fort!??
Vi har haft turen att få Fia hos oss i hela tre veckor nu, så underbart.. vilken pärla.. Mimmi har varit så nöjd!! å jag å Smilla med såklart!! Hjälpen e ovärdelig! Tack så mkt gumman du e guld värd å vi älskar dig så massa!!!
Men ja måste säga att tre veckor har aldrig någobnsin gått så fort... Omg.. swiiisch så va de onsdag..
jag har inte hunnit sitta här så mkt på slutet, de blir ju lite fullt upp så med två sötisar =)
Mimmi går som aldrig förr nu, snart springer hon =) De går ju så himla fort-!!!
nej nu ska jag gå iväg och måla lite innan Älsk kommer hem.. måste passa på medans dom små sover!=)
I mårn blir de ikea m min ÄLSKADE SYSTER ska bli fantstiskt kul..bara vi.. Älsk får va hemma m barnen. å vi kör en girly tur!
hej så länge

Lilla sessan

Mimmi kan gå!!! =)

Visst e de lite vingligt men hon staplar sig fram m storm steg =) Ser så fruktansvärt sött ut!!!! Vi e ju överlyckliga föräldrar denna dagen har vi väntat länge på =) Hon fick en lära gå vagn på sin födelsedag och denna har använts mkt flitigt, igår hade hon den ute hela dagen å sköv omkring den över allt, senare på eftermiddagen gick hon iväg utan den =). Duktig tjej de!!!

Smilla växer å blir stor, tiden går så fort när dom e små.. Hon sovr och äter mest inte så mkt liv på henne, vi gosar mest =) Så härligt så! Lika lugn som Mimmi var när hon var liten!! Å de är ju givetvis tacksamt när man e själv från mån-tors.. =) Fast nu har jag ju Fia här i en vecka till sen blir de action på riktigt =).. men de oroar mig inte ett dugg, kommer bli fantastiskt!!

Är nästan klar m vårt nya sovrum oxå!! Känns underbart!! Bara kidsens rum som ska ommålas nu... Ting tar ti!!!!!!!!!!!! =)

Soo long!

helg igen

Födelsedagen e över å nu va de helg igen. Mimmi fick så mkt fint å hade massa besök.. TACK ALLA som kom å gratta lilla smöla!!
Men firandet över gick i feber, tänder kika fram å mimmi har varit dålig sen i lördags nu,, De rinner som bara den ur munnen å de märks att de gör riktigt ont!!
Tom har börjat jobba igen så nu e Fia här å håller mig sällskap... Lucky mee.. =)
Vi har sååå mkt som ska göras oxå.. barnens nya rum ska målas och tapetseras.. vårt nya rum ska målas klart.. mkt måla =) Men tiden rinner alltid iväg väldigt fort. Jag hoppas iaf att dom har rea på colorama i mårn när de e charlotta å allt så ja kan köpa billig färg!! =)

Åh ja va på pernillas barnkammare idag. Hon har ju SÅÅÅ mkt fint i sin lilla butik.. ja ville köpa allt jag!! Nu vet ja iaf vad Smilla önskar sig i dop present=)

Nej nu ska ja engagera mig i minstingen!!!!!!!!!!!!=)

Åh t dejh Linda, så har ja tänkt på dig hela dagen faktiskt!! De va mkt trevligt att ha dig här i fredas!! .. *Kärlek t dig*

Jag kan heller inte svara på sms längre för min mobil har blitt utsatt av Mimmi´s saliv å vill inte fungera mera nu.. ska skaffa mig en ny men de tar väl ett tag kan ja tro=)

RSS 2.0