STHLM BOOGIE

Vilken helg!!
I Fredas åkte vi ju till Ikea för att köpa saker till Mimmis rum, det blev tre saker till hennes rum å massa annan skiit.. Så e då alltid när man e på Ikea.. Med dessa tre saker blev de ju ingen direkt helhet heh, så igår (Måndags fick jag och Mimmi ta en tur till =) Emily fick vi med oss oxå.. så NU har ja nog det mesta til Mimmis rum och är mkt fattigare än innan=) Men vi måste ändå vänta till ¨Älsk kommer hem på torsdag för ja ska nog inte skruva och mäta å allt sånt tjoffs själv.. då blir de bara gnäll sen om ja missar på nån cm.. =0)  Får lägga ut bilder på rummet när det är klart!!
Jaa ni sen i lördags så kom Hanna & Gurkii hit så v käka lite mat, sen glodde vi lite på tv, sen kom grabbarna på att det fanns Öl i garaget så fort iväfg till köpcentret för att köpa kubb och crocket å korv m bröd!! =) Sen blev de grillings å speel för fulla muggar.. Hanna e ju rätt finurlig av sig må ja säga,, de kom hundraelva förslag på saker vi kunde göra!! heh men det blev en STHLM BOOGIE!!! =0)) Jaa som tog bilden måste säga att det är något av de roligaste ja sett heh.. Så vi töla omkring här hela kvällen, hela huset var attakerat av flöygmyror, de va lite äckelt.. men dom försvann sen.. =)
Sen när mörkret faller på, Jäklars va tidigt de blir mörkt föresten.. Iaf så gick ja å haannnaa bannanaanaaa in å Grabbsters reste till nått så kallat party ställe som heter krokonilen...
Sen somna vi allihopa!

Söndag så åkte vi in t H&G och fick nya frisyrer.. sen skulle vi till Toms pappa på söndagsmidda.
 De va MKT gott!!!!!!
sen hände det inte så mkt mer.. Nu e det tisdag och Älsk e på jobb å vi bara myser å roar oss hela dagarna.. idag bvlir en mkt lugn daag!!


Se va kul det är att skaka ben=0)


Oooooh...Miin gulllunge!!


Barnvakten=)


1:a Triixet!! =)


Sen blev d lite crocket


Mera triix


HAPPY!! Ätligen grillings=)


Frusna män söker kärlek


STHLM BOOGIE!! =0)


Vi fick elda för att hålla krypen borta


Hannah och Mimmi nerbäddat i vagnen


Vart tar elden vägen???????


Sen var det dax för gumman att sova!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul kväll=) inponerad av Gerken faktiskt, stark jäkel. haha Trixa mera!

Koz

2008-08-19 @ 23:08:28
URL: http://krissil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0