ice cold

I morse när vi alla vaknade kl 04,15 för att Tom åker på jobb då, va de hela 17 minus.fyyy f****n... Mimmi va klar vaken å blev jätte glad när pappa kom å pussade på henne, å givetvis mkt ledsen när han skulle gå. men stumpan somna om ca två minuter efter att Tom åkt.. sen vakande hon inte förän halv tio.. allderles lagom=)
ja summerar helgen snabbt... fredag...karlstad..ultraljud...biltema..ikea..dyrt...hem...lets dance..sålde v70`n vår älskade pansar vagn.. den blir svår att ersätta gick i ur å skur.. men men.. så alltså inledde vi lördagen med att bara ha en bil..knasigt.. men iaf vi åkte till arvika kollade en tur på helima..  handlade å sen åkte vi ut till m-skog för att byta bromsskivor på bmw.. som vi oxå samma morgon satte ut på blocket för att se om nån ville ha den....Å givetrvis ville alla ha den, så lördag kväll... Äger vi ingen bil alls... hmmm... de e  lyckat att sälöja alla bilar man har på sammahelg, men som tur va kunde tom åka m Robin t oslo, å ja å mimmi fick låna bil av la nygrens =) Tur att släktet har en ständig bil park på gården =) Så nu letar vi som tokar efter ny..
Idag har vi inte hunnit m så jätte mkt, va på mvc i morse, sen bytte vi in Mimmis nya baddräckt till en större, vi ska börja på fortsättnings simmet i morgon å då va ju gumman tvungen att få en ny baddräckt.. en panos =) SÅÅ NICE Röd å grön, morsans favvo colors.. pictures kommer... ja har även glömt min mobil i m.skog i lördags för den som försöker ringa lr så.. ingen är väl förvånad över att ja ite svarar ändå men, finns ju åp hem telen somvanligt.. =) mobilen får ja tebax på tisdag!
nej nu måste ja leta bil...
utmaningen ja fik Linda får ja ta åt mig i mårn =) Tha hair.. was LOVELY!!!!!!!!

Haade

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0