Lilla örat

igår fick vi åka till doktorn, eftersom hon va inne på femte dagen m feber.. de visade sig vara öron infektion, stackars liten, inte nog m de hon hostar fortfarande massa och näsan rinner.. så vi fick hämta antibiotika och host medicin på apoteket.. så nu hoppas vi att hon blir frisk snart.. Tom fick komma hem igår oxå.. efter mitt häftiga hb fall så e ja helt slut, klarar snart inte av nått.. mer än att vila =).. ja å Mimmi ligger mest i sängen å myser oss... 1 månad och 5 dagar kvar idag om de inte blir av veckan innan, vilket vi hoppas på!! i mårn får vi veta helt klart.. sista ultraljudet och doktors visiten i kd... hoppas ja.. igår såg vi på film.. heh.. Patrik 1,5... Fantastisk!! =) Vilken miss dock!! Vissa har de inte lätt.. se den!! Mamma- ja tror du kommer gilla den!! =)
Nej nu ska vi se om den gamla burken vi har vill ta emot lite bilder.. sä'kert inte.. den e rätt full.. fast av vad vet vi inte.. =)
Bye

Kommentarer
Postat av: Hildur=)

Hallojsan på er mina goodingar!!! Tråkigt med öroninfektion=( Får verkligen hoppas att det går över nu när ni har fått medusin... Snart kommer jag och hälsar på er, vill ju att lilla mimmi ska bli frisk bara.. Tar nog me mej syster oxå, hon har ju inte träffat er på så länge!! Massa pussar och kramar till er, och lycka till hos doktorn=)

2009-03-12 @ 09:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0